Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.

Контакти и Реклама

Сайтът за био ресторанти (био заведения) в София се поддържа от Zavedenia.bg.

За да присъства вашето заведение тук и специалните Ви оферти за фирмени партита е достатъчно да имате профил в Zavedenia.bg.

За да добавим заведение, ни се обадете на телефон 0887 442 693.


За


Zavedenia.com е най-големият портал за заведения в София, Пловдив, Варна и цяла България. Нашата цел е да ви предоставим най-пълната база данни за ресторанти, клубове, барове, кръчми, механи и други заведения в цялата страна. За една година сме покрили огромна част от най-интересните и атрактивни места за забавления, добра кухня, срещи с близки, дробра музика, интересни шоу спектакли и концерти, сватби и частни партита в София и Пловдив, следват Варна, а сега и по-малките градове в страната.

Zavedenia.com е единственият български проект досега, избиран на световната конференция Le'Web в Париж. През 2008-ма Декември имахме честа да бъдем част от StartUp състезанието, а на самата конференция бяха организации като Google, Facebook, NOKIA, Mozilla, Microsoft и други известни световни фирми.

Другата ни основна цел е да публикуваме вярна и достатъчна информация за всяко публикувано заведение, което ще ви помогне да придобиете по-пълна представа за местата, които възнамерявате да посетите и да прекарате свободното си време.

Ще ви бъдем благодарни ако публикувате менията си относно всички клубове и ресторанти в които прекарвате свободното си време или провеждате бизнес срещи. По този начин заедно ще си помогнем да имаме вярна и реална информация за любимите ни пъбове, дискотеки, клубове и ресторанти и др.


Днес може да ни намерите на следните адреси в интернет:

В България (2006)
www.zavedenia.bg
www.zavedenia.com
www.zavedenia.net
www.zavedenia.info
www.zavedenia.biz
www.zavedenia.org
sofia.zavedenia.com
plovdiv.zavedenia.com
varna.zavedenia.com
sofia-restaurants.com
Германия (2008)
www.gastropier.de
www.gastropier.com
www.bauausbau.de

Испания (2009)
www.voyasalir.es
www.voyasalir.com

Гърция (2009)
www.estiatoria.com


Собственици на заведения в София и Пловдив, повярвайте в силата на Интернет. Всеки един посетител на този сайт е Ваш потенциален клиент. Привлечете клиентите си тук.

Други проекти:

lekar.bg - здраве, диети, отслабване
gastropier.de - заведения в Щутгарт


Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от