Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК
Адрес: Лозенец, бул. Арсеналски 4 (до басейн Спартак) София Bulgaria

Отворено: 11-23
Телефон: 02 866 65 16, 0878 665 137

Fish & Grill е едно от малкото места в София, които доставят сами рибата си. Три пъти в седмицата получаваме прясна риба от Гърция, както и от Черно Море. Заведението е подходящо за фирмени партита.

Специалитети от ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК
Снимки от ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК
ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Лозенец. Точният адрес на ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК е бул. Арсеналски 4 (до басейн Спартак). За да се свържете с него може да се обадите на 02 866 65 16, 0878 665 137. Ако информацията за ФИШ И ГРИЛ - СПАРТАК е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от