Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Veda House вегетариански ресторант и къща за чай
Адрес: Център, ул. Гладстон 2 София Bulgaria

Отворено: 10:30-22:30
Телефон: 0882 108 108
http://www.vedahouse.bg

Вегетариански ресторант и къща за чай. Известен със салоните си без обувки, където можеш да се излегнеш на куп меки възглавници. Храната е авторска и силно повлияна от принципите на Аюрведа, има много веган предложения. Предлагаме уникален сладолед, който правим на място само от истинска сметана, плодове, ядки и чай. Приготвяме на място и ръчни бонбони, печем курабии и кексове, а също и много вкусни тортички. Чаят ни носи вкусове и аромати от цял свят, имаме най-богаия избор в София и го сервираме в ръчно-изработени чайници и чаши от български керамици. Организираме събития, някои от които със свободен вход, на различни теми свързани с изкуство и философията на йога. Освен храна и чай, при нас можеш да си поръчаш и рисунка с къна (само с предварителна уговорка).

Специалитети от Veda House вегетариански ресторант и къща за чай
Снимки от Veda House вегетариански ресторант и къща за чай
Veda House вегетариански ресторант и къща за чай e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Veda House вегетариански ресторант и къща за чай е ул. Гладстон 2. За да се свържете с него може да се обадите на 0882 108 108. Ако информацията за Veda House вегетариански ресторант и къща за чай е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от