Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Ресторант Тополите
Адрес: Витоша, Sofiabul.Simeonovsko shose 26 София Bulgaria

Отворено: 11.30-24.00
Телефон: 028621187, 0879113574, 0878335866

Ресторант Тополите е с традиции и стил от 50 години.Семплият и издържан стил,заобиколен с кипариси,тополи и цветя,може да задоволи и най-претенциозният гост.Екипът на Тополите начело с Chef Kostdin Ovcharov и Сомелиер Бояна Сирянова винаги са отворени на всякакви предизвикателства,вече 20 години. Нашата цел е всичко да се прави с любов и личностно отношение към детайлите.Желанията и предпочитанията на гостите са най-важни за нас.Качеството на храната и нейната полезност да е без компромиси и приготвена с душа. Виното и храната вървят ръка за ръка,съчетани,подбрани и на достъпни цени. Елате,опитайте и се насладете!

Ресторант Тополите e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Витоша. Точният адрес на Ресторант Тополите е Sofiabul.Simeonovsko shose 26. За да се свържете с него може да се обадите на 028621187, 0879113574, 0878335866. Ако информацията за Ресторант Тополите е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от