Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Samer Grill House
Адрес: Иван Вазов, ул. Бяла черква София Bulgaria

Отворено: 10:00- 23:30
Телефон: 0877 77 98 28

SAMER GRILL HOUSE е турски ресторант разположен в центъра на София, на входа на Южния парк. Само тук може да опитате от истинския вкус на турската и арабската кухня и да отворите сетивата си към ориенталския свят. В SAMER GRILL HOUSE ще Ви сервираме турско кафе и чай, турска ракия и домашно приготвен сусамен хляб и ще може да опитате от ароматните вкусове на нашите наргилета. Богатото разнообразие от агнешко месо, турски и арабски кебап ще задоволят всеки изтънчен почитател на ориенталската кухня. Заповядайте за да опитате от ориенталската ни традицията и това ще Ви връща при нас отново и отново!

Samer Grill House e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Иван Вазов. Точният адрес на Samer Grill House е ул. Бяла черква. За да се свържете с него може да се обадите на 0877 77 98 28. Ако информацията за Samer Grill House е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от