Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Ресторант Павароти
Адрес: Лозенец, Вискяр планина 8 София Bulgaria

Отворено: 9:30 - 22:30
Телефон: 0889334686

Уютен семеен ресторант, предлагащ домашна прясно приготвена храна. Всеки ден в менюто ни участват различни ястия, приготвени по традиционни български и италиански рецепти. Дори специалитетите на скара са от домашно смляно и подправено месо. Избрали сме да работим с български производители на качествени продукти и с италиански фермери за по-изисканите ястия. С удоволствие приготвяме паста в италиански стил, но и миш-машът ни ухае на рецептата на царския готвач. Когато посрещаме гостите си в по-голяма компания, изготвяме индивидуални менюта, съобразени с различните вкусове. Накратко: ресторантът работи с подбрани продукти и отбрана клиентела.

Специалитети от Ресторант Павароти
Снимки от Ресторант Павароти
Ресторант Павароти e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Лозенец. Точният адрес на Ресторант Павароти е Вискяр планина 8. За да се свържете с него може да се обадите на 0889334686. Ако информацията за Ресторант Павароти е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от