Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
РЕСТОРАНТ ЖАСМИН
Адрес: Симеоново, бул Симеоновско шосе 252 София Bulgaria

Отворено: 11:00 до 23:00
Телефон: (02)9698566; +359 879 600 082
http://www.jasminrestaurant.com

Комплекс “Жасмин” се намира на 9 км от центъра на София, в подножието на Витоша, в един от най-живописните квартали на столицата – Симеоново. Тук се предоставят целогодишно отлични условия за отдих и делови срещи.

Специалитети от РЕСТОРАНТ ЖАСМИН
Снимки от РЕСТОРАНТ ЖАСМИН
РЕСТОРАНТ ЖАСМИН e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Симеоново. Точният адрес на РЕСТОРАНТ ЖАСМИН е бул Симеоновско шосе 252. За да се свържете с него може да се обадите на (02)9698566; +359 879 600 082. Ако информацията за РЕСТОРАНТ ЖАСМИН е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от