Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Petrus (Петрус)
Адрес: Лозенец, бул. Свети Наум 48 София Bulgaria

Отворено: 11.00 - 23.30
Телефон: 0876876051

PETRU`S Едно място – много възможности За да се влюбиш в дадено място е необходимо много повече от първокласна кухня, перфектно обслужване и приятен интериор. Коя е тайната съставка на доброто прекарване? Нещо, което не е включено в нито едно меню - преживяване! Любопитно е, че селекцията ястия са в доста широк спектър - свежи средиземноморски салати, топли и студени предястия с основа сьомга и други морски специалитети, японска суши кухня, италианска паста и пици на пещ, и традиционно барбекю – можете да избирате от всичко. Винената листа, съставена от повече от 130 етикета допринася за отличното гастрономическо изживяване. Уникално е и интериорното решение – Petru\'s има шест тематични зали, всяка от които е с абсолютно различно обзавеждане. Опияняващ средиземноморски привкус, ленени балдахини, красиви дървени фенери и магията на подводния свят – това предлага Petru’s в зимната и лятната си градини, разположени в предверието на ресторанта, на всички, които жадуват за силни усещания и желаят да се докоснат до магията на морето. Още с влизането си ще се озовете само на една ръка разстояние от цял куп представители на подводната средиземноморска фауна – раци, лобстери и стриди, които населяват атрактивния соленоводен аквариум на залата. Petru’s е идеално място за срещи и събития от всякакъв тип: от бърз бизнес обяд със специално обедно меню, романтична вечеря за двама, неформална вечеря с близки и приятели, до всякакви по-мащабни събития - официални вечери, сватбени, юбилейни и други празненства. Една концепция и безброй преживявания – доброто ви прекарване е гарантирано. Заповядайте! Name tags: Петрус, Petrus, Petros, Петрос,

Снимки от Petrus (Петрус)
Petrus (Петрус) e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Лозенец. Точният адрес на Petrus (Петрус) е бул. Свети Наум 48. За да се свържете с него може да се обадите на 0876876051. Ако информацията за Petrus (Петрус) е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от