Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Perfetto Restaurant and Pizza
Адрес: Бояна, ул. Иваница Данчев 27 София Bulgaria

Отворено: 11:00 - 24:00
Телефон: 0888630630
http://https://www.instagram.com/perfettobychepishev/

Емблематично заведение за кв. Бояна, София. Ресторант \"Perfetto by Chepishev\" е добре познат на гостите и жителите на град София с особеното си внимание върху вкусната храна, автентичната италианска пица, перфектната обстановка и високото качество на обслужване още от своето създаване.

Снимки от Perfetto Restaurant and Pizza
Perfetto Restaurant and Pizza e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Бояна. Точният адрес на Perfetto Restaurant and Pizza е ул. Иваница Данчев 27. За да се свържете с него може да се обадите на 0888630630. Ако информацията за Perfetto Restaurant and Pizza е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от