Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Orisha
Адрес: Център, ул. Солунска 50 София Bulgaria

Отворено: 08.00 - 01.00
Телефон: 0988902525

Малък, привлекателен кафе и коктейл бар на ул. Солунска,50. Разнообразни, класически коктейли, афро латино стил, приятна lounge или хаус музика. Подходящо за бърз бизнес обяд и среща след работа в барова обстановка, всеки ден HAPPY HOUR 19-21h Заведението предлага и вкусна кухня до 22ч Преференциални условия за частни или фирмени партита .

Специалитети от Orisha
Снимки от Orisha
Orisha e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Orisha е ул. Солунска 50. За да се свържете с него може да се обадите на 0988902525. Ако информацията за Orisha е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от