Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Made in Home
Адрес: Център, Ангел Кънчев 30А София Bulgaria

Отворено: 11:30 - 23:30
Телефон: 087 688 4014

Made in Home e страхотно място с прекрасна храна за всеки вкус. Акцента е върху приготвяне на ястията в домашен стил. Обстановката също е в унисон с кухнята - домашен винтидж. Елате и опитайте!

Специалитети от Made in Home
Снимки от Made in Home
Made in Home e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Made in Home е Ангел Кънчев 30А. За да се свържете с него може да се обадите на 087 688 4014. Ако информацията за Made in Home е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от