Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Ла Скара BBQ Ресторант
Адрес: Студентски Град, Студентски град до блок 60 София Bulgaria

Отворено: 12:00 - 24:00
Телефон: 0889 369 369
http://la-skara.com

Ресторант в София, стек хаус с уникален дизайн, разработен специално за веригата La Skara. Заведението разполага с детски кът и организира фирмени партита! Скари разположено на масите, дават възможност сами да си приготвите храната си. Чудесни телешки стекове в София

Специалитети от Ла Скара BBQ Ресторант
Снимки от Ла Скара BBQ Ресторант
Ла Скара BBQ Ресторант e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Студентски Град. Точният адрес на Ла Скара BBQ Ресторант е Студентски град до блок 60. За да се свържете с него може да се обадите на 0889 369 369. Ако информацията за Ла Скара BBQ Ресторант е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от