Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
La Dolce Vita Restaurant - Pizza & Garden
Адрес: Надежда, II част ул. Йордан Хаджиконстантинов 124 София Bulgaria

Отворено: 09 - 00
Телефон: 0895934424
http://ladolcevitanadejda.com/

La Dolce Vita bar & dinner е заведение в Надежда. Богата и разнообразна кухня без полуфабрикати. Уютна обстановка и достъпни цени. Заведението разполага с 4 плазми, зала за пушачи и непушачи. Подходящо е за гледане на мачове от първенствата (Диема спорт HD). Градината разполагаме с ВИП шатри, мултимедиа и детски кът.

Снимки от La Dolce Vita Restaurant - Pizza & Garden
La Dolce Vita Restaurant - Pizza & Garden e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Надежда. Точният адрес на La Dolce Vita Restaurant - Pizza & Garden е II част ул. Йордан Хаджиконстантинов 124. За да се свържете с него може да се обадите на 0895934424. Ако информацията за La Dolce Vita Restaurant - Pizza & Garden е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от