Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Food House P.I.K.A. (ПИКА)
Адрес: Център, ул. „Оборище“ 35 София Bulgaria

Отворено: 11:00 - 00:00
Телефон: 0885520575 / 0884377753
http://pika.bg

Разкошен двор със сенчеста, прохладна лятна градина и градска къща от 50-те години в сърцето на София. Ресторант ПИКА (P.I.K.A.) предлага разнообразно меню и голям избор от висок клас напитки. Заведението разполага с общо 190 места, раз пределени на две нива - партер, сутерен и градина.

Снимки от Food House P.I.K.A. (ПИКА)
Food House P.I.K.A. (ПИКА) e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Food House P.I.K.A. (ПИКА) е ул. „Оборище“ 35. За да се свържете с него може да се обадите на 0885520575 / 0884377753. Ако информацията за Food House P.I.K.A. (ПИКА) е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от