Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Хърватски ресторант heyday
Адрес: Лозенец, ул. Свети Наум 74 (кръстовището на Семинарията) София Bulgaria

Отворено: 11:00 - 23:00
Телефон: 0896896969
http://heyday-restaurant.bg

heyday e първия хърватски ресторант (коноба) в София. heyday означава най-хубавия период в живота. ресторант heyday e място за блажени мигове сред близки. Създадохме нашия ресторант, влюбени в Хърватска и вдъхновени от малките семейни ресторантчета (коноби), в които се чувстваш по-добре от у дома. Избрахме къща с градина на удобно място в кв. Лозенец, София, вложихме старание в ремонта и продължаваме да добавяме семпъл уют. При нас ще усетите вкусът и духът на Хърватска. Съчетахме в менюто оригинални хърватски рецепти за домашно приготвени ястия и скара, паста и ризото, риба и морски дарове, подправени с вкусовете на Балканите и Средиземноморието. Oтпуснете се, отпийте глътка релакс, насладете се на атмосферата, а ние ще приготвим апетитните блюда, които сте избрали. Не препирайте, в ресторант heyday готвим с пресни продукти и свежи подправки, непосредствено преди да Ви го поднесем. Не сме заведение за бързо хранене, нямаме заготовки и не ползваме полуфабрикати и фритюрник, защото храната е вкусна, когато е прясно приготвена. Затова сме ресторант, а не модерните bar & dinner варианти на заведение. Ние, домакините на хърватски ресторант heyday, посрещаме всеки прекрачил прага ни като наш драг гост. Обичаме обедите, които неусетно преливат във вечеря, но няма да ви отпратим дори за чаша кафе. Искрено се радваме, когато се върнете отново при нас с още свои близки. Щастливи сме, когато празнувате при нас. Поканете гостите си в ресторант heyday. Изберете комбинация от порции и/или плата или поръчайте специалитет за празничната трапеза. Заедно ще определим куверт или бюджет на събитието. При повече от 20 гости, ще бъде частно парти с музикално и интериорно оформление по ваше желание. Бъдете най-важният гост на Вашето тържество! Хърватски ресторант heyday е уютно място за среща с близки. Добре дошли на вкусен обяд, на следобедно кафе, питие, мезе, на блажена вечеря, на трапеза за празнуване. Овкусете срещите си с хубаво питие и апетитни блюда и опитайте специалитетите на деня. Прясно приготвени ястия по избор и заявка за угощение в гостната или градината или за вкъщи през takeaway и foodpanda. Ресторант heyday – блажени мигове сред близки!

Хърватски ресторант heyday e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Лозенец. Точният адрес на Хърватски ресторант heyday е ул. Свети Наум 74 (кръстовището на Семинарията). За да се свържете с него може да се обадите на 0896896969. Ако информацията за Хърватски ресторант heyday е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от