Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Corso
Адрес: Център, бул. Цар Освободител 10 срещу Руската църква София Bulgaria

Отворено: 08:00 -23:00 всеки ден
Телефон: 0888 100 113
http://corso.bg

CORSO се намира в центъра на София – на емблематичните жълти павета срещу Руската Църква. Концепцията е иновативна и нетрадиционна, която ви дава възможност да прекарате приятно всяка част от денонощието си – закуска, обяд, вечеря, бизнес или лични срещa, пазаруване за вкъщи, вечерно парти и др. * CORSO Party Hall Corso Party Hall е подходяща за вашите коледни партита, фирмени и лични мероприятия. За ваше най-голямо удобство кетърингът може да бъде директно от Corso ресторант, което ви гарантира свежо приготвена вкусна храна. При желание от ваша страна, в залата могат да бъдат поставени коктейлни маси. Капацитетът на парти залата е до 300 човека коктейлен формат или до 250 седящи. Разполага със свободен бърз WiFi, мултимедия и екран. * CORSO Улица За вас, нашите гости, ние решихме да отворим вратите към нов свят, ухаещ на шоколад, ванилия, канела и виолетки. Нашият млад и вдъхновен екип от сладкари, обединен от любовта към изкуството и десертите, нарисува най-прекрасния десерт в чиния и ние ще ви го поднесем с любов и внимание. Докоснете се до магията на изкуството и вземете част от цветовете в палитрата на Corso, като внесете повече топлина и цвят в душата на вашия ден. * CORSO Градина-Бар Стълбите вдясно от павираната уличка ви отвеждат до Corso Градина-Бар и пред погледа ви се разкрива модерен бар с кокетна зимна градина в средата. В студените дни плъзвате леко стъклото и сте там, под дървото, което сменя цветовете си всеки сезон. При топло време нищо няма да ви отдели от слънчевата пейка, която ви приканва да се отпуснете с чаша ароматно капучино и добра книга насаме. На коктейл барът събира до 80 души и е супер за частно парти – тежки червени завеси тутакси ви отделят от всичко останало. * CORSO Ресторант На най-горното ниво на CORSO е просторният Corso Ресторант с изчистен и елегантен дизайн. Селекция от предимно италиански и български вина чудесно допълва менюто, а приятната атмосфера е завършена с пленителната гледка към Руската църква и светлините на нощна София.

Снимки от Corso
Corso e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Corso е бул. Цар Освободител 10 срещу Руската църква. За да се свържете с него може да се обадите на 0888 100 113. Ако информацията за Corso е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от