Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Клуб Ресторант Интерленд
Адрес: Славия, ул. Коломан 6 София Bulgaria

Отворено: пон-нед: 10:00 - 22:00
Телефон: +359895785566
http://clubinterland.com

Ресторант с детски клуб Интерленд е подходящ за обяд и за вечеря, за бизнес срещи и за официални тържества, за детски рождени дни и романтични вечери. Заповядайте и се насладете на вкусната и здравословна храна, на уютната обстановка, на скарата, приготвена на BBQ с дървени въглища, на винаги свежата жива бира, на разнообразието от подбрани напитки и на живата музика за едно наистина добро настроение.

Специалитети от Клуб Ресторант Интерленд
Снимки от Клуб Ресторант Интерленд
Клуб Ресторант Интерленд e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Славия. Точният адрес на Клуб Ресторант Интерленд е ул. Коломан 6. За да се свържете с него може да се обадите на +359895785566. Ако информацията за Клуб Ресторант Интерленд е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от