Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
Checkpoint Charly
Адрес: Център, ул. Иван Вазов 12 София Bulgaria

Отворено: 11:30 до 23:30
Телефон: 0886577342, 02 9880370
http://www.checkpointcharlybg.com

Оригинален ресторант в малките улички на центъра на София. Името идва от граничния пункт между американския и съветския сектор по времето на берлинската стена. Входът към амерканската зона са наричали \"checkpoint Charlie\" ( Чекпоинт Чарли ). Интериорът на ресторанта е развит на тази основа. Има съответно \"източна\" и \"западна\" част. В специализираните тефтерчета за хората записват спомени от соц. времената и интересни истории. В уикендите обикновено има джаз на живо. Сцената е компактна и ненатрапчива, удобна за гледане и от двете части на ресторанта.

Checkpoint Charly e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на Checkpoint Charly е ул. Иван Вазов 12. За да се свържете с него може да се обадите на 0886577342, 02 9880370 . Ако информацията за Checkpoint Charly е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от