Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
ASCUA - риба и стекове на жар
Адрес: Център, ул. Рачо Димчев 1 София Bulgaria

Отворено: 11:30 - 23:30
Телефон: 0882880901
http://ascua.bg/bg/reservation

Добре дошли в ASCUA - ПЪРВИЯТ в България специализиран ресторант за прясна риба и стекове на жар. Предлагаме прясна риба предимно от Гърция - фагри, синегрида, лаврак, ципура и нашия хит - ДИВ МИЛОКОП! Нашите стекове - узрели 48 дни BLACK ANGUS, млечен Т-бон, сръбско телешко бон филе, аржентинско телешко, новозенландско агнешко и др. ОТОПЛЕНА ТЕРАСА ЗА ПУШАЧИ. ,ASQUA,ASQA,ASKUA,ASKOA,COA,CHARCOA, STEAK,STEACK

Снимки от ASCUA - риба и стекове на жар
ASCUA - риба и стекове на жар e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на ASCUA - риба и стекове на жар е ул. Рачо Димчев 1. За да се свържете с него може да се обадите на 0882880901. Ако информацията за ASCUA - риба и стекове на жар е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от