Заведения с био продукти - избери подходящото заведение с био продукти в София
БИО ЗАВЕДЕНИЯ
Biozavedenia.com е една инициатива на Zavedenia.com и Zelenazemia.com, официален вносител на напитката BIONADE в България, както и редица други полезни био продукти. На този сайт може да изберете заведение в което се предлагат био продукти. Полезните био храни и напитки подпомагат воденето на здравословен и пълноценен живот, а това е особено важно през изпълненото с напрежение ежедневие.

Biozavedenia.com e специално за био маниаците в София.
БИО ПРОДУКТИ
Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.
Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.
АМ ГЪЛ ресторант
Адрес: Център, ул. Сан Стефано 3 София Bulgaria

Отворено: 08.30 - 23.00
Телефон: 0889 719 576; 02 4484095
http://am-gul.com

Търсите удобство и уют? Търсите богато и вкусно меню? Търсите мястото, където реалността се слива с приказката? Е тогава АМ ГЪЛ е вашето място! Ресторантът на Сан Стефано е сгушен в къща от средата на 19ти век, което Ви дава удобството и уюта на дома, за който допринасят меките нюанси и отблясъци от камината. При нас можете да поръчате кетъринг за вашето лично или фирмено тържество.Имаме голям избор на вина и най богатото обедно меню.За по големи компании приготвяме индивидуални менюта по ваше желание.

Снимки от АМ ГЪЛ ресторант
АМ ГЪЛ ресторант e заведение с био продукти в София. То се намира в квартал Център. Точният адрес на АМ ГЪЛ ресторант е ул. Сан Стефано 3. За да се свържете с него може да се обадите на 0889 719 576; 02 4484095. Ако информацията за АМ ГЪЛ ресторант е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Био заведения в София | Био заведения, новини | Оферти за био заведения | Кои сме ние?
Biozavedenia.com е сайт с био заведения, представени в Zavedenia.com благодарение на Зелена Земя ЕООД - био продукти за България.

Този сайт се поддържа от